Lämpimästi tervetuloa!

Internet voi joskus tuntua tiheältä viidakolta miljoonia linkkejä ja turhaa sisältöä. Siksi olemme halunneet suodattaa sieltä vain hyödyllisen sisällön helpottaaksemme netin käyttöä juuri Sinulle.

Aloitussivu.eu on aloitussivusi internettiin, johon on kerätty tärkeimpiä sisältöjä eri aiheista, kuten TV, uutiset ja sää. Sivustomme tarkoitus on tarjota helppo ja nopea yleiskatsaus eri aihealueiden tärkeimpiin sisältöihin.

Etusivultamme löydät tärkeimmät hakukoneet, kuten Google, sen paremman yksityisyyden takaava vaihtoehto Duckduckgo ja Wikipedia, sekä viihdepalvelut IMDb ja YouTube. Lisäksi etusivulta löytyy Ylen, Maikkarin, iltapäivälehtien ja Amppareiden tuoreimmat pääuutiset.

Alasivuiltamme löydät alakohtaisesti käsin valittuja linkkejä, jotka olemme kokeneet jollakin tavoin hyödyllisiksi ja/tai ainutlaatuisiksi. Alasivuilta löydät linkkejä monista aihealueista, kuten talous, koti, työ, terveys, autot, matkailu jne. Kaikki linkit on tarkistettu ja niiden toimivuus varmistetaan säännöllisin väliajoin.

Kaikki sivustoltamme ulospäivän johtava tietoliikenne on suojattu turvallisella Let’s Encrypt SSL-salausprotokollalla, mikä takaa palvelun turvallisen, luotettavan ja eheän käytön.

Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme sivustoa edelleen ja otamme mielellämme vastaan kommentteja, ehdotuksia ja kritiikkiä palvelustamme. Yhdessä Teidän kanssanne, voimme tehdä Aloitussivu.eu:sta vieläkin paremman!

Tulossa: Mahdollisuus lisätä palveluun omia, itselle tärkeitä linkkejä, joita palvelustamme ei löydy.

Sivustoa hallinnoi ja ylläpitää rovaniemeläinen Web-suunnittelu Pokis (Y-tunnus: 2455531-8), joka suunnittelee ja toteuttaa verkkosivustoja, verkkokauppoja ja internet-markkinointia pk-yrityksille.

Webhotellimme sijaitsevat Zonerin palvelimella.